Bel ons: 0229-582347

Expertise

Wie zijn wij en wat doen wij?

Koos Verbart Installatietechniek is dertig jaar geleden opgericht als een eenmanszaak in Abbekerk. Wij zijn begonnen met de aanleg en onderhoud van elektrische installaties. In de loop der jaren kwam daar loodgieters werk, cv-installaties en dakwerk bij. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een gerenommeerd en dynamisch bedrijf met 12 enthousiaste en gekwalificeerde medewerkers. Wij zijn in staat om op een vakkundige manier alle installaties in en rond woningen en bedrijven te installeren.

Duurzaamheid is de afgelopen jaren een speerpunt binnen ons bedrijf geworden. Door het aanleggen van energiezuinige installaties en warmteverlies te beperken wordt het verbruik van fossiele brandstoffen lager. Op deze manier trachten wij de uitstoot van CO2 zo veel mogelijk te reduceren. Als installatiebedrijf willen wij op deze manier ons steentje bijdragen een beter klimaat en milieu.

Door de jaren heen hebben wij de expertise verworven op gebied van energiezuinige installaties en duurzaam wonen en werken. In overleg met de klant kunnen wij u adviseren over de meest energiezuinige oplossingen! Zo hebben wij inmiddels ruime ervaring met de aanleg en onderhoud van warmtepompinstallaties, zonneboilers en pv-zonnepanelen.

Wij onderscheiden ons door samen met de klant op zoek te gaan naar duurzame en innovatieve oplossingen voor elke unieke situatie. Op deze manier werken wij toe naar zo laag mogelijke energiekosten. U kunt bij ons altijd een (vrijblijvende) prijsindicatie aanvragen. Kijk bij projecten om een indruk te krijgen waar wij ons momenteel mee bezighouden of projecten die reeds zijn afgerond.

U kunt bij ons terecht voor:

 

-Elektrische installaties
-Loodgieters werk
-CV-installaties
-CV-onderhoud
Een zonneboiler
-(Led)-Verlichting 

Een warmtepomp
PV-zonnepanelen

-Vloerverwarming
-Airco
-Balansventilatie